Primäre Nahrungsmittelallergien treten vorwiegend bei Kleinkindern auf, am häufigsten gegen Hühnerei. Die Prävalenz liegt in Deutschland bei zwei Prozent; viele Betroffene verlieren die Allergie wieder relativ rasch. … lesen Sie weiter! Quelle: : http://www.aerztezeitung.de/medizin/krankheiten/allergien/article/930368/nahrungsmittelallergien-eiallergie-neurodermitis-oft-duo.html
Related Posts
Three Reasons Why You Should Tell Your Colleagues About Their Mistakes. Sooner Than Later.
During a recent night shift I was called to a patient who obviously was acutely ill. She had been transferred from the ICU to the ward today. Further workup showed she didn’t have urinary tract infection (UTI) as suspected, but: necrotizing fasciitis. She was operated on immediately and survived. The initial misdiagnosis had almost killed […]
Report Shows Increase in Childhood Allergy Rates and Severe Allergic Reactions
The Blue Cross Blue Shield Association (BCBSA) released a report called Childhood Allergies in America. The study showed that allergy rates among children have been going up from 2010 to 2016. … lesen Sie weiter! Quelle: : http://feedproxy.google.com/~r/asthma-allergy/~3/o20-o-VtXGg/report-shows-increase-in-childhood-allergy-rates-and-severe-allergic-reactions
Glutenfreies Bier – die wichtigsten Fakten und Sorten
Tweet Share Im Gegensatz zu Schnaps, Wein und Sekt enthält gewöhnliches Bier Gluten. Denn neben Hopfen, Hefe und Wasser gehört laut dem Deutschen Reinheitsgebot auch Malz in Bier, was nichts anderes als kurz gekeimtes, getrocknetes Getreide ist. Bei untergärigen Bieren